RVS schoonmaken

Hoe kun je het beste rvs schoonmaken?

Iedereen heeft wel iets van roestvrij staal in huis, een wasbak, afzuigkap of een rvs kookplaat. Het ziet er prachtig uit in huis en past bij iedere stijl. Toch is het schoonmaken van rvs niet altijd eenvoudig. Er komt behoorlijk wat kijken wilt u streeploos rvs schoonmaken. Hoe u in één keer rvs goed schoonmaakt? Dat leggen wij graag verder uit.

Welke soorten vuil

Allereerst is het belangrijk om te melden dat verschillend vuil, verschillende aanpakken vergen. Rvs is een uniek materiaal dat niet met alles schoongemaakt kan worden. We leggen graag stuk voor stuk uit wat de beste opties zijn.

Kleine vlekken

Voor kleine vlekken is de beste manier om met een warm water het rvs af te nemen. Rvs schoonmaken kan al erg eenvoudig met een sopje van warm water en een scheutje afwasmiddel. Zorg dat je de oppervlakte goed afneemt en droog maakt om strepen te voorkomen. Het is belangrijk om alle producten van rvs regelmatig te reinigen. Zo voorkomt u aanslagvorming en is het eenvoudig om bij het houden. Klein vuil op rvs is ook eenvoudig te reinigen met glasreiniger. Spuit het product op de rvs en poets het met een droge doek voor een optimaal resultaat.

Voedselresten

Op uw rvs kookplaat kunnen bijvoorbeeld voedselresten achterblijven. Wanneer dit niet direct wordt gereinigd kan vuil flink vast gaan zitten. Gebruik rvs reinigende producten om uw rvs kookplaat in een keer stralend schoon te krijgen. Gebruik onze multifunctionele allesreiniger of ontkalker voor rvs.

Hardnekkig vuil

Hardnekkig vuil op rvs producten zoals de rvs kraan, wastafel of afzuigkap kunnen lastig zijn om schoon te maken. Wij raden aan om hardnekkig vuil aan te pakken onze sterkere schoonmaakproducten. Gebruik een ontkalkend product of onze allesreiniger. Breng het product aan op bijvoorbeeld een rvs kraan, laat het intrekken en spoel het vervolgens goed af.

Droogmaken en poetsen

Voor de beste reiniging is na het schoonmaken, het droogmaken erg belangrijk. U kunt waterplekken op uw rvs krijgen wanneer u na het schoonmaken het oppervlak niet droog maakt. Voor een optimaal resultaat is het uiterst belangrijk om na de reiniging het oppervlak droog te poetsen. Rvs kan ook gepoetst worden. Gebruik glasreiniger of speciale rvs producten om het rvs op te poetsen. Zo krijgt u een glanzend resultaat.

rvs schoonmaken

Geen hardnekkige producten

Wanneer uw rvs producten vies zijn, aanslag hebben of moeilijk schoon te maken zijn, is het belangrijk om geen agressieve producten te gebruiken. Rvs is zeer kwetsbaar voor agressieve stoffen en het kan het rvs negatief aantasten. Gebruik bijvoorbeeld nooit bleek voor het reinigen van rvs. Het kan de toplaag aantasten waardoor het rvs kan gaan roesten. U kunt vervelende plekken krijgen op het rvs en moeite hebben om het rvs schoon te houden. Wij bieden schoonmaakproducten aan die veilig zijn en uw rvs grondig kunnen schoonmaken zonder het negatief aan te tasten.

Onze producten

Wilt u goede producten waarmee u uw rvs stralend kunt houden? Neem dan een kijkje in onze webshop. Wij bieden een ruim aanbod aan schoonmaakproducten voor rvs. Houd uw wastafel, wasbak, rvs kraan en afzuigkap schoon met veilige producten. Kies voor de allesreiniger, ontkalker of oppervlaktereiniger voor al uw rvs. Geniet van een blijvend en streeploos resultaat met de beste producten voor rvs. Wilt u meer weten? Bekijk dan onze pagina met producten voor rvs.

is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Afrekenen