Ramen lappen en zemen

Ramen lappen

Schone ruiten zijn werkelijk een lust voor het oog. Naar buiten kunnen kijken zonder de vieze aanslag op de ramen te kunnen zien. Het licht kan veel beter naar binnen schijnen met schone ramen. Hoe u de ramen het beste schoon kunt maken? Dat leest u hier met tips en tricks voor het reinigen van de ruiten.

De beste manieren om ruiten de reinigen

Ramen wassen, het is een vak apart. Iedereen wilt natuurlijk een streeploos resultaat bij het lappen van ramen. Echter, dat is nog niet altijd eenvoudig. De beste manieren om ruiten te reinigen lichten wij daarom verder toe.

ramen lappen

Ramen lappen binnenshuis

Om de ramen binnenshuis goed schoon te krijgen, raden wij het gebruik van onze glasreiniger. De ramen wassen met dit product werkt effectief en kan ieder raam en spiegel binnenshuis glanzend schoon krijgen.

Ramen lappen buitenkant

De buitenkant van de ramen zijn altijd een stuk viezer. Door regen of aanslag van planten kunnen de ruiten erg vies worden. Voor de buitenkant is daarom ook een sterker sopje aanbevolen. Maak de ruiten eerst schoon met een sopje van warm water en onze allesreiniger. Nazemen is ook altijd aan te raden voor schone ramen zonder strepen.

De kunst van het zemen en drogen

Misschien het belangrijkste onderdeel van ruiten reinigen, is het zemen en het drogen van de ramen. Wanneer u een goed sopje of ons reinigend product voor glazen gebruikt, worden de ramen zeker schoon, maar wanneer deze niet goed gezeemd of gedroogd worden, blijven er vervelende strepen achter. Zorg er altijd voor dat u de ramen nazeemt om eventuele sopresten te verwijderen.

ramen wassen

Trekker

Maak gebruik van een handige trekker om het overbodige water te verwijderen. Zorg dat er geen water achterblijft zodat er geen strepen kunnen ontstaat. Gebruik een droge doek om de randjes af te drogen en geniet van een geweldig resultaat.

Droge zeem

Een droge zeem kan ook gebruikt worden om de ruiten mee af te drogen. Zorg voor snelle ronddraaiende bewegingen om de ramen effectief mee te drogen zonder strepen.

Overige tips

Wilt u nog een aantal handige tips waarmee u nog eenvoudiger uw ramen kunt reinigen? Wij hebben een aantal manieren op een rijtje gezet waarmee uw ruiten nog beter gaan glanzen:

Glasreiniger

Wilt u snel uw ruiten kunnen reinigen? Maak dan gebruik van onze effectieve glasreiniger. Dit product kan uw ruiten snel laten stralen. Bekijk onze webshop om glasreinigers te kopen.

Een uitje

Heeft u niets in huis om de ruiten mee te reinigen? Pel dan een ui en doe deze in warm water. Uw ruiten kunnen weer gaan stralen door deze unieke combinatie.

Wilt u ook altijd schone ramen? Neem dan een kijkje in onze webshop en schaf de beste producten aan om glas te reinigen. Een schoonmaakproduct kopen voor raam of spiegel? Dat doet u het beste bij ons.

is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Afrekenen