Reinigen en desinfecteren

Het verschil tussen reinigen en desinfecteren

Voor uw gezondheid en dat van uw gezin is een schoon huis erg belangrijk. Er zit een groot verschil tussen het reinigen en ontsmetten van uw woning. In dit artikel leggen wij u graag uit wat de verschillen zijn en waarom het ontsmetten zo belangrijk is.

Het verschil

Wanneer u uw huis een grondige schoonmaakbeurt geeft, dan reinigt u uw woning op een goede manier. Stof wordt verwijderd en viezigheid wordt schoongemaakt. We raden altijd aan om een allesreiniger te gebruiken voor het schoonmaken van uw huis. Wij bieden een allesreiniger aan die u voor elk gewenste schoonmaakbeurt kunt gebruiken.

Schoonmaken kun je zien als het verwijderen van het vuil. Ontsmetten gaat echter de oorzaak te lijf. Bacteriën en schimmels kunnen ontstaan in een vuile situatie. Om dit te voorkomen is een desinfectie-beurt erg belangrijk. Wij bieden een unieke desinfectiespray die u kunt gebruiken om uw woning bacterievrij te maken.

Waar gebruik je desinfecteerspray voor

Ontsmetten is erg belangrijk om toe te voegen aan uw schoonmaakroutine. Zorg dat uw woning schoon blijft en hygiënisch in om in te wonen. Echter, hoeft u niet overal desinfectiespray voor te gebruiken. Waar u desinfectiespray het beste voor kunt gebruiken? Dat leest u hier:

Keuken

Het bereiden van goede maaltijden doet u natuurlijk het best in een schone keuken. Het reinigen van de keuken is erg belangrijk. Maar het ontsmetten is nog noodzakelijker. Heeft u bijvoorbeeld gekookt met kip? Zorg er dan voor dat u alle gebruikte kookapparatuur desinfecteert. Op deze manier houd u uw keuken schoon en hygiënisch.

De keukenkastjes kunnen ook een goede desinfecteerbeurt gebruiken. Tijdens het koken kunt u met vieze handen bijvoorbeeld een keukenkastje willen openen. De handgrepen kunnen hierdoor erg vies worden. Desinfecteer deze voor een optimaal hygiënische keuken.

De koelkast mag ook zeker eens in de maand een desinfecteerbeurt krijgen. Verse producten blijven het langst vers in een schone en bacterievrije koelkast. Producten die over de datum zijn kunnen gaan schimmelen en de algehele staat van de koelkast aantasten. Zorg dat uw koelkast schoon blijft door deze te desinfecteren.

Onze desinfectiespray is een goede toevoeging voor de schoonmaakproducten voor de keuken. Reinig de keuken na gebruik en maak gebruik van de desinfectiespray om bacterievrij te kunnen koken.

keuken schoonmaken

Speelgoed

De gezondheid van jouw kinderen is van groot belang. Kinderen leren de wereld ontdekken door te spelen. Zeker wanneer kinderen klein zijn ontdekken ze de wereld door dingen in de mond te steken. Wilt dat uw kindje niet ziek wordt van vies speelgoed? De desinfectiespray kunt u goed gebruiken om speelgoed schoon te maken. Speelt uw kind veel op de grond of kruipt het met de handjes? Dan is een schone ondergrond ook erg belangrijk. De desinfectiespray verwijdert alle bacteriën en is niet giftig.

Elektronische apparatuur

Wist u dat uw telefoonscherm vaak viezer is dan de gemiddelde wc-bril? Zorg dat uw alle apparaten die u gebruikt grondig desinfecteert. Spray de desinfecteer op een doekjes en neem uw producten hiermee af. Zo voorkomt u dat uw ziek wordt door uw telefoon of laptop.

kraan schoonmaken

Het sanitair

Jouw handen wassen heeft alleen zin als het de kraan natuurlijk ook schoon is. Met vieze handen de kraan openen, zorgt ervoor dat de kraan veel bacteriën bevat. Reinig de kranen altijd met een desinfectiespray. Het sanitair kunt u ook het beste schoon houden door deze te desinfecteren. Wanneer u een wc-bril reinigt met alleen een sopje, dan kunnen er nog heel wat bacteriën achterblijven. Gebruik desinfectiespray voor een optimaal resultaat.

Houd uw huis schoon en hygiënisch door gebruik te maken van een desinfectiespay. Leef in een gezond en bacterievrij huis. Neem een kijkje in onze webshop en bestel de desinfectiespray. Onze spray werkt krachtig en is niet giftig.

is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Afrekenen